Øverst på ønskelisten!

Jeg kom over en artikkel på Din side.no hvor de sjekker og sammenligner diverse produkter, bla. data- og fotoutstyr ( de har artikler om reise, motor, økonomi, bolig osv, men det interesserer meg ikke så mye ). Uansett så fant jeg en artikkel om en bærbar pc de hadde sjekket, og jeg fikk virkelig lyst til å kjøpe denne.

Det er en Packard Bell EasyNote LJ71.

I artikkelen står det dette om maskinen:

«Hvis du er ute etter en underholdnings-PC med stor skjerm, som er stillegående og som spiller Blu-ray-filmene dine så det suser, gjør du ikke noe dumt om du lander på denne maskinen. Det er også en fin maskin til skolearbeid og nettaktiviteter. I det hele tatt – maskinen var en stor, positiv overraskelse.
Når det kommer til rå ytelse er den ikke av de hvasseste. Du vil også finne lettere og mer robuste maskiner i klassen som er laget for røffere behandling. Men totalopplelsen er så god at PC-en vipper mellom en sterk firer og en svak femmer på terningen. Vi lander til slutt på en sterk firer, men at dette er et godt kjøp er hevet over en hver tvil.»«Fornuftig underholdnings-PC med Blu-ray fra Packard Bell. Med prislapp på 4.990 kroner er dette et godt kjøp, viser vår test.»

Et stort pluss for at du får med Photoshop Elements! Det er riktignok ikke siste versjon, 7.0-versjonen er fra 2008, men det er etter vår mening knapt noe annet bildeprogram på markedet (med unntak av storesøster Photoshop) som er i stand til å utføre fargekorrigeringer, lysjusteringer og andre fotografiske operasjoner med like stor presisjon som Elements. Punktum.

Photoshop Elements 7 følger med. Denne programvaren koster alene fra 5-600 kroner.

For å lese hele artikkelen kan dere klikke dere her. ( * Alle bilder og tekst er linket fra denne siden.)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Grublerier og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s